Tomić: Za pobijediti Dinamo morate imati igrače na top nivou

Nogometaši Lokomotive u 28. kolu domaćeg prvenstva kao domaćini su svladali vodeću momčad Dinamo. Treća je to pobjeda Lokosa nad Modrima pod vodstvom trenera Gorana Tomića.

Lokomotiva srušila Dinamo

Strateg Lokosa pobjedu je 'poklonio' za rođendan klupskom direktoru i kondicijskom treneru.

- Pobjedu posvećujem našem izvršnom direktoru Dennisu Gudasiću i kondicijskom treneru Antoniju Cinottiju, koji imaju rođendan. Mi smo kao jedna obitelj i ova pobjeda nam svima jako puno znači. Što se tiče same utakmice, Dinamo je u prvom poluvremenu imao par prilika i bio je sigurno bolji, no mi smo imali dosta situacija u kojima nam je nedostajao zadnji pas, tako da se ne bih složio da uopće nismo priprijetili. U drugom poluvremenu utakmica se apsolutno okrenula, imali smo dvije-tri izvanredne prilike i apsolutno zasluženo smo pobijedili jedan jaki Dinamo tako da sam presretan, izjavio je strateg Lokomotive Goran Tomić.

- Za pobijediti Dinamo morate imati igrače koji su na top nivou, inače nemate nikakve šanse. Mislim da smo u novoj formaciji odigrali izvanrednu utakmicu, možda u nekim trenucima tako i iznenadili Dinamo, tako da smo s tim apsolutno pogodili, kaže Tomić čiju momčad u sljedećem kolu ponovno čeka težak protivnik, 16. lipnja Lokomotiva gostuje kod Rijeke.