Jovićević nakon poraza: Nemam što prigovoriti igračima

Trener Dinama Igor Jovićević čestitao je Lokomotivi na pobjedi u gradskom derbiju 28. kola hrvatskog nogometnog prvenstva.

Lokomotiva u 90. minuti do pobjede nad Dinamom


U dvoboju 28. kola 1. HNL-a nogometaši Lokomotive kao domaćini su svladali vodeću momčad prvenstva Dinamo golom Marka Tolića iz kaznenog udarca u 90. minuti utakmice.

- Čestitam Lokomotivi na pobjedi. Prvo poluvrijeme je bilo dobro, kao u Varaždinu, mislim da je ovo čak bila bolja izvedba, po ideji, strukturi, intenzitetu, zaista smo imali šanse, međutim Ivo Grbić (vratar Lokomotive) je bio jako raspoložen i nismo usmjerili utakmicu tamo kamo smo željeli, izjavio je nakon poraza za službenu stranicu hrvatskog prvaka trener Dinama Igor Jovićević koji je u načelu bio zadovoljan izvedbom svojih igrača.

- Nemam što prigovoriti igračima, zaista smo držali visoki ritam, imali smo ideju, imali smo šanse. U drugom poluvremenu smo opet počeli jako dobro, desetak minuta, međutim nakon par pogrešaka u izgradnji napada protivnik se malo dignuo i 15-20 minuta smo se malo tražili. Unijeli smo svježe igrače, mislili smo malo prelomiti taj ritam utakmice, i na kraju smo je i digli. Imali smo dvije prigode za gol, ali penal im je dao tu pobjedu na kojoj još jednom čestitam Lokomotivi. Ostaje gorak okus, ali moramo ostati pozitivni i produžiti ovo prvo poluvrijeme da bude 90 minuta, jer kako bude odmicala utakmica mislim da ćemo to i dobiti, rekao je Jovićević.