Hrvatski Premier Tenis: Fett bolja od Vekić, Ćorić od Čilića

Jana Fett u konkurenciji igračica, a Borna Ćorić u konkurenciji igrača pobjednici su humanitarnog turnira Hrvatski Premier Tenis igranog ovoga tjedna u Osijeku u organizaciji Donne Vekić i njezine obitelji.

Fett je u finalu tenisačica uvjerljivo svladala domaćicu turnira Donnu Vekić sa 6-2, dok je Ćorić kod tenisača bio još uvjerljiviji svladavši Marina Čilića sa 6-1.

Igralo se i u konkurenciji muških parova, mješovitih parova te legendi. U finalnom dvoboju muških parova Nikola Mektić i Franko Škugor svladali su Ivana Dodiga i Matu Pavića sa 6-3, u finalu mješovitih parova Borna Gojo i Tereza Mrdeža nadigrali su Duju Ajdukovića i Anu Konjuh s 4-0, dok su u susretu legendi, koji su za partnere imali talentirane mlade Osječke igrače, Iva Majoli i Matej Dodig bili bolji od Gorana Prpića i Nere Tešankić s 4-2.

Tijekom događaja koji je trajao od četvrtka do nedjelje sakupljala su se sredstva koja će biti donirana KBC Osijek, kao i hrvatskim znanstvenicima koji se bave pronalaskom cjepiva i lijeka protiv COVID-19. Na kraju turnira doniran je ček na 100.000 kuna za KBC Osijek.