Osijek: Finale Hrvatskog premier tenisa - HRT 2 od 16 sati

Osijek je definitivno ovih dana pravo tenisko središte, a dokaz tome je jedinstveni turnir u organizaciji Donne Vekić i njezine obitelji. Dobro raspoloženi igrači, iz dana u dan pokazuju sjajne rezultate i neizvjesne borbe, vidno željni onog pravog povratka na teniske terene.

Večeras nas očekuje spektakularno finale turnira u kojem će snage omjeriti Nikola Mektić i Franko Škugor u parovima protiv Ivana Dodiga i Mate Pavića. U mješovitim parovima Duje Ajduković i Ana Konjuh igrat će protiv Borne Goje i Tereze Mrdeže. Goran Prpić i Nera Teškanić, zaigrat će protiv Ive Majoli i Mateja Dodiga. Potom na teren ulaze sjajne Jana Fett i Donna Vekić, nakon kojih slijedi meč Marina Čilića i Borne Ćorića.

Prijenos finala možete pratiti na Drugom programu HRT-a od 16 sati.

Jučer treći dan Hrvatskog Premier Tenisa otvorili su parovi Jelena Kostanić Tošić i Fran Kuna, koji su pobijedili Mateja Dodiga i Ivu Majoli s rezultatom 4:2.

Sjajan ženski singl odigrale su Tereza Mrdeža i Tena Lukas, a pobjedu je odnijela Tereza rezultatom 5:3.

Fran Pavić i Antonia Ružić, igrali su protiv Ivana Dodiga i Donne Vekić u čiju korist je išao meč s rezultatom 3:5.

Duje Ajduković i Mate Pavić pobijedili su u muškim parovima Mateja i Ivana Dodiga s rezultatom 5:4. U muškom singlu Duje Ajduković je pobijedio Mateja Dodiga 5:3.

Drugi dio turnira započeo je borbom između Ane Konjuh i Lee Bošković, pobjedom Konjuh 4:2.

U muškom singlu Marina Čilića je pobijedio Borna Gojo s rezultatom 4:5. Nakon njih su nastupili mješoviti parovi Nikola Mektić i Jana Fett koji su pobijedili Franka Škugora i Ivu Primorac s rezultatom 4:1. Zadnji meč trećeg dana turnira odigrali su Saša Hiržon i Lucija Faj te rezultatom 4:2, slavili pobjedom protiv Gorana Prpića i Nere Teškanić.