Čilić i Dodig u Osijeku na suprotnim stranama: Uživamo svaki dan

Čak 20 Grand Slam naslova osvojili su sudionici humanitarnog teniskog turnira u Osijeku, koji je došao do same završnice. Tim A, predvođen Marinom Čilićem, te Tim B, u kojem su Ivan Dodig i Borna Ćorić, igrat će u nedjeljnom finalu, koje od 16 do 19 sati možete pratiti na našem Drugom programu.

- Nismo daleko od natjecateljskog tenisa, ovdje se stvarno ugodno osjećamo. Domaćini su fenomenalni, uživamo svaki dan, družim se s Ivanom i svim našim tenisačima, svaki dan pomalo treniramo, odigramo poneki ozbiljan poen, poneki poen za zabavu, sve je stvarno jako, jako lijepo, kaže Čilić o natjecateljskom tenisu nakon tri mjeseca stanke.

- Svima nam je nedostajao tenis, u takvom sportu nismo navikli na ovako velike pauze. Iskoristili smo ovo vrijeme da se malo odmorimo, ali i da radimo. Mislim da smo svi radili i spravljali neke stvari koje možemo iskoristiti kad krene sezona, dodao je Ivan Dodig.

Osječki turnir nastao je na inicijativu osječke tenisačice DOnne Vekić, a odazvale su se brojne legende hrvatskog tenisa.