Atraktivni potezi i zanimljivi mečevi na turniru u Osijeku

I drugoga dana osječkog spektakla Hrvatski Premier Tenis igrao se odličan tenis. Zanimljivi mečevi, atraktivni potezi potvrdili su koliko našim najboljim tenisačima i tenisačicama nedostaju natjecanja i turniri. Ali i da je dobitna kombinacija spoj teniskih legendi i mladih osječkih nada.   

- Moram reći da imam super partnera Mateja Dodiga. Genijalan je dečko i stvarno talentiran .Baš sam pričala s Goranom da je super, tako da nadam se da je i pred njih jedna lijepa karijera, rekla je Iva Majoli.

- Posebno mi je zadovoljstvo što sam imala priliku igrati u paru s Goranom i naravno što je s druge strane preko bila Iva Majoli. ton 7 I ovo je jedno veliko iskustvo za mene i uvijek ću to pamtiti, kaže mlada Lucija Faj.

Na ovom je turniru, uz natjecateljsku, jednako važna i humanitarna nota.  

- Da sam ja malo "upra" ne bi to, ne bi takav rezultat "bija", ali nema veze, važno je da smo došli tu, da igramo, da je stala kiša, rekao je Goran Ivanišević.

Tenis se vratio u Osijek, i to na vrhunskoj razini. A ovaj je turnir možda prvi korak prema nekim svjetskim turnirima. Na kojima naše teniske zvijezde imaju itekako respektabilnu ulogu.