KK Zadar: Ponude za trenera Sesara nije bilo

Nakon što je Josip Sesar rekao da je razgovarao s ljudima iz KK Zadra oko preuzimanja trenerske pozicije pa se u medijima moglo iščitati kako je odbio ponudu za suradnju, iz kluba su se oglasili priopćenjem kako ponude za Sesara nije bilo.

- Zbog neistinitih tvrdnji u javnosti, koje prenose medijske platforme, vodstvo Kluba dužno je referirati se na iste te priopćiti kako službene, ali i neslužbene ponude za gospodina Josipa Sesara na mjesto trenera seniorske momčadi nije ni bilo, priopćio je Zadar.

- Navodi u kojima se spominje kako je trener Sesar odbio ponudu apsolutno su neistiniti i netočni, dodaju iz kluba te naglašavaju kako se nalazi u fazi priprema za sljedeću sezonu u koje ulazi i razmatranje najboljeg rješenja na poziciji glavnog trenera, ali u to razmatranje Sesar nije ušao.

- Ovim putem vodstvo KK Zadar također želi izraziti čestitke Košarkaškom klubu Velika Gorica na plasmanu u ABA 2 ligu i treneru Josipu Sesaru na ostvarenju nove suradnje sa spomenutim klubom, kojeg će ove godine imati prilike voditi u regionalnoj ligi, stoji na kraju priopćenja KK Zadar.