Rožman o suđenju: U nogometu je uvijek cirkus oko toga

Nogometaši Rijeke izborili su još jedno finale Hrvatskoga kupa. Branitelj naslova sinoć je na Rujevici preokrenuo zaostatak od dva pogotka protiv Osijeka, te ušao u finale gdje će 1. kolovoza u Šibeniku igrati protiv Lokomotive.

Nažalost, dvoboj je imao i svoje treće poluvrijeme nakon što je Eros Grezda na parkiralištu udario napadača Bijelih Antonija Čolaka. Iako smo gledali sadržajnu utakmicu, glavna tema je suđenje Igora Pajača zbog kojeg su gosti iz Osijeka žestoko protestirali.

U jutarnjoj emisiji Pod stijenama Kantride telefonom se javio trener Rijeke Simon Rožman koji je dao svoje viđenje same utakmice, ali i događaja oko nje.

- Pokazali smo pravi momčadski duh, igrači s klupe koji su ušli sjajno su reagirali i donijeli na teren pravu novu energiju. Odmah smo i taktički izgledali bolje, i mislim da se možemo zasluženo veseliti. Također sam ponosan na igrače kako se ponašaju izvan terena, ističe Rožman.

- Nemam komentar na suđenje. To nije moja stvar. Meni je najvažnije da ispravimo pogreške koje smo radili. Dobre stvari su se vidjele, trebamo poboljšati protok lopte, bolje pozicije... Tu sam da radim na tome. Tog će uvijek biti, u nogometu je to uvijek prisutno, taj cirkus, dodao je Rožman.

Cijelu emisiju Pod stijenama Kantride poslušajte ovdje.