Martić u Zadru o teniskoj sezoni: Puno je pitanja u zraku

Dio seniorske teniske Davis cup reprezentacije Hrvatske predvođene Bornom Ćorićem od ponedjeljka se nalazi na dvotjednim pripremama na tri betonska novoizgrađena terena u Športskom centru Višnjik. Posjetio ih je i izbornik Vedran Martić.

- Momci su tamo već nekoliko dana, prezadovoljni su uvjetima na novim terenima. Sada je pogotovo za mlade igrače idealno vrijeme da rade dodatno na tehnici i iskoristiti ovou pauzu na što je moguće bolji način. Plan je da u Zadru organiziramo i kamp u trajanju od dva tjedna odmah kad budemo znali i točan datum kada bi se sezona mogla nastaviti. Sada je dio tima u Zadru, a onda ćemo u punom sastavu doći na Višnjik i odraditi prave pripreme uz sparinge i mečeve kako bi sve to dočekali što spremniji, rekao je Martić za Radio Zadar.

Je li plan da Zadar postane baza hrvatskog tenisa.

- Sada je tako, napravljeni su kvalitetni novi tereni. Mislim da je Zadar odlično mjesto za treninge, ima dobru klimu i vidjet ćemo kako će se sve to razvijati, kaže Martić koji je komentirao i nastavak sezone:

- Sve je zaustavljeno do 1. kolovoza, nadam se da ćemo zaigrati ove sezone, treba još vidjeti kako će to sve biti organizirano, puno je pitanja u zraku, samo neka korona nestane, zaključio je Martić.