Ibrahimović se provozao u neregistriranom Ferrariju i dobio kaznu

Zlatan Ibrahimović počastio je sam sebe za 38. rođendan rijetkim Ferrarijem Monza SP2, automobilom zasad proizvedenim u samo 499 primjeraka i vrijednim 1,8 milijuna eura. Ovih dana išao se provozati ulicama Stockholma, gdje provodi vrijeme dok svijetom hara koronavirus, no zaboravio je da automobil - treba registrirati.

- Registracija mu je istekla 30. ožujka. Ne smije se voziti osim najkraćim putem do stanice za tehnički pregled, rekao je Mikael Andersson, šef švedske transportne agencije.

Ibro je kupio rijedak automobil u rujnu, a sreću je tada podijelio s 43 milijuna pratitelja na Instagramu. Nelegalni "đir" napravio je nekoliko dana prije nego što bi se trebao vratiti u Italiju na treninge sa svojim AC Milanom.

Zadnjih sedam tjedana Ibrahimović je proveo kod kuće, u Švedskoj.

Poznat kao veliki ljubitelj automobila, svojedobno je došao u skukob s Pepom Guardiolom, jer je tadašnji trener Barcelone tražio od igrača da na treninge ne dolaze u skupocjenim automobilima. Osim toga, komentirao ja da ga Guardiola "koristi kao da je FIAT, a on je Ferrari" na noogometnom terenu.

Ibrahimović zapažen na ulicama Stockholma (YouTube @Stockholm Carspotting)