Ćorić i ostatak Davis Cup reprezentacije trenirat će u Zadru

Davis Cup reprezentativci Hrvatske na čelu s Bornom Ćorićem stižu sljedeći tjedan u Zadar na dvotjedne pripreme koje će odraditi na novim teniskim terenima Športskog centra Višnjik.

Dolaze još i Serdarušić, Gojo, Pecotić, Ajduković i Prižmić, a organizatori su HTS i Teniski klub Zadar 08.

Ovu vijest potvrdio nam je Lovre Rončević iz Teniskog kluba Zadar 08, bivši tenisač i trener koji je u mnogočemu zaslužan za dovođenje Davis Cup reprezentacija Hrvatske i SAD-a u rujnu prošle godine kada su snage odmjerili u polufinalu ovog natjecanja.

- Nakon prinudne pauze uvjetovane koronavirusom ovo će biti uvodni blok treninga naših vrhunskih tenisača, kaže Rončević i dodaje:

- Ako sve bude u redu okupit ćemo se u nedjelju, a već u ponedjeljak bi svi oni trebali početi s treninzima. Dogovoren je trenažni ciklus od dva tjedna i onda ćemo vidjeti hoće li se još netko priključiti. Za početak nismo željeli pretjerivati s brojem tenisača. Oni će ovdje u Zadru imati sjajne uvjete i siguran sam kako će našim sugrađanima biti zanimljivo pogledati kako treniraju vrhunski svjetski top igrači.

Rončević je još istaknuo i kako je ovaj projekt tek prvi u nizu koji će uzeti mjesta na novootvorenom teniskom kompleksu ŠC Višnjik.

Izvorna vijest na stranicama Radio Zadra.