Matej Vidović i Ida Štimac više nisu članovi reprezentacije

Nakon prijevremeno završene sezone, Hrvatski skijaški savez je za lipanj najavio povratak alpskih reprezentativaca na snijeg i to na nekom od austrijskih ledenjaka. Među njima neće biti Riječanka Ida Štimac.

Skijaška sezona 2019./2020. prijevremeno je završena zbog pandemije virusa COVID-19, a situacija oko pandemije obilježit će i iduću sezonu jer skijaški savez mora smanjiti programe reprezentacija zbog neizvjesne gospodarske situacije.

Na sjednici Alpskog odbora HSS-a određeni su natjecatelji i treneri, članovi hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija za sezonu 2020./2021., a među njima više neće biti Matej Vidović i Ida Štimac s obzirom na to da nisu uspjeli ostvariti očekivane rezultate.

Žensku A reprezentaciju činit će Leona Popović i Zrinka Ljutić, mušku A reprezentaciju Filip Zubčić, Istok Rodeš i Elias Kolega, a mušku B reprezentaciju Samuel Kolega.

- Treba ohladiti glavu pa donijeti odluku što dalje, rekla je Ida Štimac, koja očekivano nije zadovoljna zbog svega što se dogodilo.

Razgovor s Idom Štimac poslušajte ovdje.