Braća Sinković, Perković i Ude o povratku treninzima

Nakon šest tjedana vrhunski sportaši vratili su se na treninge.

Ponovno su jarunskim jezerom zaveslala braća Sinković, Damir i Valent. Istaknuli su kako su dosad dobro trenirali i održavali formu, ali i kako su se zaželjeli veslanja. Pripremaju se za Europsko prvenstvo koje će se održati u listopadu u poljskom Poznanju.


Na stadionu Mladosti uz Savu vratila se i najbolja hrvatska atletičarka, diskašica Sandra Perković. - Ne mogu sakriti sreću jer se vraćam na svoje borilište nakon 43 dana, napisala je društvenim mrežama.

I hrvatski gimnastičar Tin Srbić počeo je trenirati u dvorani što su i on i njegov trener Lucijan Krce jedva dočekali.

- Veselim se treningu, sada koliko-toliko možemo normalno trenirati. Trudio sam se kod kuće raditi što više i ostati u formi, ali to nije to. Za povratak u  top formu potrebno je četiri do pet mjeseci, rekao je Srbić.

Što se tiče motivacije, priznaje da on sam s tim nikada nije imao problema: - Čudno je kada ne znaš za što se pripremaš, ove sezone je sve otkazano, Olimpijske igre su sljedeće sezone i postoji problem s motivacijom, ali ja se nadam da ću se uspjeti motivirati, nikada nisam imao problema s tim. Znam za što se pripremam sljedeće godine i želim izbjeći ozljede.