Karačić razočaran odlukom EHF-a: Nije fer

Zbog koronavirusa Europski rukometni savez (EHF) prekinuo je sva natjecanja uključujući i Ligu prvaka, a pobjednika ćemo dobiti na završnom turniru u Kölnu koji će se održati 28. i 29. prosinca.

Na Fina Four putuju po dvije najbolje ekipe nakon natjecanja po skupinama: iz skupine A Barcelona i PSG te iz skupine B Kiel i Telekom Veszprem.

U osmini finala Lige prvaka snage su trebali odmjeriti Dinamo Bukurešt - Paris Saint-Germain, Wisla Plock - Telekom Veszprem, Vardar - MOL-Pick Szeged, Celje Pivovarna Laško - PGE Vive Kielce, Porto Sofarma - Aalborg, te Flensburg-Handewitt - Montpellier Handball, dok su Barcelona i Kiel izborili direktan plasman u četvrtfinale.

Hrvatski reprezentativac i igrač poljskog Kielca Igor Karačić nedavno je za HRT najavio borbu u Ligi prvaka i lov na drugi trofej pobjednika. Odluku EHF-a samo je kratko na Instagramu prokomentirao riječima: "Nije fer".

U borbi za naslov od Hrvata tako ostaju Barcelonin Luka Cindrić, Domagoj Duvnjak s Kielom i Manuel Štrlek, igrač Telekom Veszprema.