Kerr se srami jer je "zamijenio" Kukoča na grafici filma o Jordanu

Od premijere prve dvije epizode ESPN-ova i Netflixovog dokumentarnog serijala "Posljednji ples", koji priča priču o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima 90-ih godina, uz mnogo nikad viđenih snimki iz njihove zadnje šampionske sezone, film je predmet brojnih razgovora širom svijeta.

Neki su zapazili i jedan detalj, a to je promotivna grafika za film. Na njoj su Michael Jordan, Scottie Pippen, Dennis Rodman, Phil Jackson i Steve Kerr. No na originalnoj fotografiji od koje je nastala nema Kerra, ali ima Tonija kukoča i Rona Harpera. Autori dokumentarca "namontirali" su Kerra vjerojatno zato jer je kao trener Golden State Warriorsa poznatiji današnjoj NBA publici od Kukoča i Harpera. No po važnosti u tadašnjoj momčadi Bullsa to nikako nije pravedno. Nisu bili presretni mnogi okorjeli navijači Bullsa, a zamijetio je to i - Steve Kerr.

Kerr je kao gost u podcastu Zacha Lawa rekao svoje mišljenje o tome.

- Toni je bio fantastičan igrač. Gotovo se sramim zbog te grafike za film, gdje smo ja, Michael, Dennis, Scottie i Phil. Razumijem, vjerojatno su ubacili mene jer sam danas slavan kao trener Warriorsa, ljudi me lakše prepoznaju nego što bi možda Tonija ili Luca Longleyja ili Rona Harpera, ipak je to bilo prije 22 godine. No na toj grafici svakako je morao biti Toni, jer je bio nevjerojatno važan igrač te momčadi.