Sarri: Ne bih mogao živjeti u Engleskoj, no nedostaje mi Premier liga

Trener Juventusa Maurizio Sarri (61) izjavio je da je s igračima Chelseaja, koji je vodio prošle sezone, imao konfliktne odnose, odnosno da je sa nekima bio u jako dobrim odnosima, dok je kod nekih bio neshvaćen.

-
Što se više penješ u životu teže je izgraditi odnos s igračima koje vodiš. Mijenjaju se okolnosti u kojima radiš i treba vam više vremena da biste izgradili odnos s igračima. S nogometašima Chelseaja moj je odnos bio različit, može se reći da je bio oprečan ili konfliktan, jer ja nisam osoba koja tapše ljude po ramenu i hvali ih, ja im više govorim o tome što su uradili pogrešno. No, kad sam im rekao da odlazim iz kluba mnogi su zaplakali, rekao je Sarri za Juventusov YouTube kanal.

- Kad izgradite odnos, s igračima možete razgovarati o svemu. Neki su me tražili savjete kako da postanu treneri nakon igračke karijere, a neki su htjeli razgovarati o svojim privatnim problemima, odnosima sa ženom i djecom, rekao je Sarri.

Napomenuo je da ne bi mogao živjeti u Engleskoj, ali da mu nedostaje Premier liga.

- Ne bih mogao živjeti u Engleskoj i ne razumijem Talijane koji to uspijevaju. No, što se tiče nogometa to je sasvim druga priča, moram priznati da mi nedostaje Premier liga i nogometna atmosfera u Engleskoj, dodao je Sarri.