Woods i Manning protiv Mickelsona i Bradyja u humanitarnom meču

Dva najpoznatija golfera svoje ere,Tiger Woods i Phil Mickelson i dva legendarna quarterbacsa,Tom Brady i Peyton Manning idućeg će mjeseca zaigrati golf u humanitarnom meču, objavio je CNBC.

Pregovori oko organizacije dobrotvornog meča još traju, no već sada se zna kako će Woods i Manning igrati u paru protiv Mickelsona i Bradyja.

Igrat će se na još uvijek nepoznatom terenu bez obožavatelja, a susret zajednički organiziraju PGA Tour i AT&T WarnerMedia.

Okršaj legendi golfa i NFL-a emitirat će se na televiziji uz plaćanje po pregledu (pay-per-view), a novac bi trebao ići u fond za borbu protiv koronavirusa.

Cijeli događaj 'odradila' bi mala producentska ekipa, a svaki će se sudionik morati pridržavati preporuka o socijalnom distanciranju.

Dvoboj koji uključuje četiri sportska velikana bio bi i rijedak sportski događaj za vrijeme pandemije koronavirusa koji je zaustavio sportski svijet.

Woods je osvojio najviše PGA turnira od bilo kojeg aktivnog igrača golfa, čak 82, pri čemu je osvojio 15 "majorsa", dok je Mickelson osvojio 44 turnira od čega pet "majorsa".

Brady se nedavno pridružio Tampa Bay Buccaneersima nakon 20 godina s New England Patriotsima tijekom kojih je osvojio rekordnih šest Super Bowl naslova.

Manning je igrao za Indianapolis Coltse i Denver Broncose osvojivši sa svakim klubom po jedan Super Bowl, a umirovio se 2016.