Blanka Vlašić pokrenula kampanju "Sportaši za Zagreb"

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić pokrenula je kampanju "Sportaši za Zagreb" za pomoć potresom pogođenom glavnom gradu Hrvatske, a ubrzo su se priključili mnogi sadašnji i bivši sportaši kao što su Ivica Kostelić, Iva Majoli, Franjo Arapović i Ivana Brkljačić.

- Dragi sportaši, dragi ljubitelji sporta. Kad se svijet suočava s neizvjesnošću i bori se da pronađe način da zaustavi pandemiju koja je utjecala na naše živote u svim područjima, ja vam se obraćam da zatražim podršku mom gradu Zagrebu. U nedjelju ujutro Zagreb je pogodio razorni niz potresa koji su napustili brojne osobe ozlijeđene, mnogi ljudi su izgubili svoje domove, centar grada koji predstavlja povijesnu i kulturnu baštinu pretrpjeli su ozbiljnu štetu, a dijelovi naših bolnica i medicinskih objekata koji su od ključne potrebe sada kada imamo posla s pandemijom, ostavljeni su u ruševinama.

Molim vas za pomoć u pokazivanju potpore kampanji prikupljanja sredstava koja sam započela uz podršku hrvatskih sportaša i naših međunarodnih sportskih prijatelja pod nazivom “Sportaši za Zagreb”, objavila je proslavljena hrvatska visašica.