UEFA o prekidu odlučuje tek 17. ožujka, otkazani svi teniski turniri

Kako se čini, na najmanje nekoliko tjedana, a moguće i na puno duže, jednostavno ćemo se morati odreći sportskih događaja, naime epidemija koronavirusa uzela je maha i sportske organizacije jedna za drugom uviđaju da polovična rješenja nemaju smisla.

McLaren odustao od Australije, Hamilton napao čelnike Formule 1

Otkazane utakmice Manchester City - Real Madrid i Juventus - Lyon


Prekinuto nogometno prvenstvo BiH

Nema ni ITF turnira, odgođena i Istarska rivijera

Još jedan igrač Serie A pozitivan na koronavirus

Gotovo sve sportske organizacije... Naime UEFA očito nije pretjerano zabrinuta i sve je odgodila za drugi tjedan. Danas je krovna europska nogometna organizacija službeno objavila da će u utorak, 17. ožujka biti održan krizni sastanak na kojem će biti donesena odluka o daljnjim koracima, što znači da će se utakmice Europske lige večeras svakako odigrati.


Ranije danas španjolska Marca je objavila kako će UEFA uskoro službeno objaviti da se zbog koronavirusa do daljnjega prekidaju Liga prvaka i Europska liga.

Prekinuta regionalna ABA košarkaška liga

Službeno je natjecanje prekinula već i košarkaška Euroliga.

- Kako bismo sačuvali zdravlje i sigurnost natjecatelja i navijača, u dogovoru s klubovima donijeli smo odluku kako privremeno prekidamo sezonu 2019./2020., stoji u priopćenju Eurolige.

Ranije u četvrtak je i Međunarodni košarkaški savez (FIBA), pod čijom ingerencijom nije i Euroliga, objavio kako se privremeno prekidaju sva njezina natjecanja.

Danas su službeno prekinuti španjolsko nogometno i košarkaško prvenstvo, sinoć po našem vremenu je usred odigravanja nekoliko utakmica nakon pozitivnog testa igrača Bogdanovićevog Utah Jazza prekinuta i NBA liga...

ATP otkazao sve turnire do 26. travnja

Nedugo nakon što su odlukom gradonačelnika Miamija otkazani ATP i WTA teniski turniri u tom gradu koji su se trebali igrati od 24. ožujka do 5. travnja, Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) je objavilo kako prekida sezonu do 26. travnja zbog epidemije koronavirusa.

Tako su otkazani i ovogodišnji turniri tenisača u Houstonu, Marakešu, Monte Carlu, Barceloni i Budimpešti.

Prije četiri dana otkazani su i ATP i WTA turniri koji su trebali početi u četvrtak u Indian Wellsu, što znači da će većina najboljih tenisača svijeta biti barem dva mjeseca bez nastupa.

Turniri u Indian Wellsu i Miamiju najveći su u teniskom kalendaru nakon četiri Grand Slama.