Dinamovci pozvali male navijače na derbi protiv Rijeke

Umjesto konferencije za novinare uoči subotnjeg derbija s Rijekom, iz Dinama su se odlučili za druženje s učenicima Osnovne škole Jordanovac i područne škole Kozjak.

Nikola Moro, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Sandro Kulenović, Kevin Theophile-Catherine, Damian Kadzior, Marko Đira i Joško Gvardiol stigli su na igralište na Jordanovcu gdje ih je s nestrpljenjem iščekivalo nekoliko stotina djece. Kroz najavu derbi utakmice, druženje i zabavu igrači su učenicima podijelili prigodnu slikovnicu i bojanku naziva ''Fair play na tribinama''.

U isto vrijeme Dominik Livaković, Francois Moubandje i Sadegh Moharrami razveselili su djecu u obližnjoj područnoj školi Kozjak gdje su također podijelili prigodne suvenire i družili se s malenim navijačima.

Dinamovci su ujedno pozvali učenike na utakmicu u subotu na stadionu Maksimir.

- Dočekala nas je sjajna atmosfera, znamo koliko djeci i malim navijačima znače ovakva druženja, a i svi mi jako volimo ovakva događanja. Sigurno da ovakva događanja nas sve dodatno pune pozitivnom energijom, posebno uoči utakmica. Čeka nas sutra derbi s Rijekom i idemo po dobar rezultat, rekao je Moro

- Znali smo da će biti odlično i da nas čeka preko 300 djece, ovo je predobar osjećaj. Pozvali smo djecu da nas dođu bodriti, nadam se da će doći uživo pogledati Dinamo na Maksimir, a mi ćemo dati sve od sebe da pokažemo dobru igru i pobijedimo, dodao je Kulenović.

- Jako nam je drago što smo danas ovdje, odličan uvod u ono što je pred nama. Djeca su se potrudila dočekati nas na jako lijep način, nacrtali su za nas Dinamove dresove, otpjevali su nam navijačke pjesme, baš su nas iznenadili i veselimo se novim druženjima, zaključio je Livaković.