Zlatko Horvat već 25 godina vjeran PPD Zagrebu

Ovog su vikenda rukometaši PPD Zagreba doživjeli deseti poraz u 12. kolu Lige prvaka. Hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat s klubom je prošao i lijepe i trenutke za zaborav, a ove godine obilježava čak 25 obljetnicu otkako je došao kao desetogodišnjak.

- Kao da je jučer bila prva ta utakmica za prvu ekipu - stvarno je vrijeme brzo proletjelo, rekao je kapetan PPD-a koji nije mogao ni sanjati kakvu će karijeru napraviti u rodnom gradu: - Bilo je upita od malo jačih klubova, ali je Zagreb uvijek imao najjaču ponudu i uvijek je ljepše biti doma.

U Zagrebu je igrao s velikanima Balićem, Džombom, Vorijem, Duvnjakom, svi su odlazili, neki se i vraćali, a Horvat je uvijek bio tu. Nekoliko utakmica posebno rado pamti, posebno osvajanje SEHA lige: - Kad si osjetio tu žar, te emocije, to je stvarno bilo za pamćenje...

Iza njega su dvije ozljede koljena, operirao je najprije desno pa lijevo. Iako ima 35 godina, ne posustaje: - Vidjet ćemo, zasad je sve OK. Naravno, uvijek imaš nekih sitnih probleme, ali vjerujem da će biti još koja sezona.