Bilić nakon trijumfa: Sada ne smijemo stati

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi Slaven Bilić, vratili su se na pobjedničke staze nakon što su u susretu 32. kola Championshipa na gostovanju pobijedili Reding sa 2-1 povećavši prednost pred Leeds Unitedom na šest bodova.

Bilić i WBA sada bježe 6 bodova, asistencija Krovinovića

- Bili smo zreli i kontrolirali utakmicu. Bila je to jedna zrela predstava, rekao je hrvatski trener nakon pobjede.

- Nadam se da smo se vratili i da ništa nećemo uzeti zdravo za gotovo. Imali smo problema, ali vratio se momentum. Moraš ga zaslužiti svaku utakmicu, a sad ne smijemo stati. Moramo svaku utakmicu ovako igrati fokusirano, dodao je Bilić.

Nakon što je sedam kola bila bez pobjede, Bilićeva momčad ponovo juri prema plasmanu u Premiership spojivši tri pobjede u nizu pri čemu dvije na gostovanjima.


WBA je prvo kod kuće pobijedio Luton Town sa 2-0, potom na gostovanju Millwall sa 2-0, a u srijedu i Reading sa 2-1 okrenuvši rezultat nakon što je domaćin poveo u 11. minuti golom Georgea Puscasa iz jedanaesterca.

Izjednačio je Matheus Pereira u 26. minuti, a pobjedu gostima donio je Kyle Bartley u 49. minuti na asistenciju Filipa Krovinovića.

- Imamo karakter, a imali smo plan i vjeru. Nismo bili sretni što smo gubili, ali nismo žurili jer smo vjerovali, zaključio je Bilić.