Bjelica ima spremne zamjene za Olma, cilj isti - dvostruka kruna

Zagrebački Dinamo, vodeća momčad prvog dijela sezone proljetni dio prvenstva otvorit će u subotu gostovanjem kod Slaven Belupa.

Vraća se HNL, bit će to žestoka borba za Europu i ostanak


Modri u nastavak sezone ulaze s 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk. Za razliku od jesenskoga dijela, kada se dosta razmišljalo o Europi, sada su misli usmjerene samo na domaće prvenstvo i Kup.

- Dinamo uvijek želi dvostruku krunu, u Kupu igramo četvrtfinale s Rijekom, u prvenstvu želimo biti prvaci, imamo lijepu prednost, no treba nam još dosta bodova da bi potvrdili titulu, izjavio je strateg Dinama Nenad Bjelica.

Momčad bez Danija Olma neće biti ista, ali na to se strateg hrvatskog prvaka priprema već dulje vrijeme, pa će biti zanimljivo vidjeti koliko najbolji igrač proljetnog dijela prvenstva nedostaje Modrima.

- Bili smo pripremljeni na Olmov odlazak, već u ljeto smo se pripremili dolaskom Luke Ivanušeca, pa i dolaskom Lovre Majera prije skoro godinu i pol. To su igrači sličnih karakteristika koji ga mogu zamijeniti i vjerujem da će biti uspješni kao Dani, smatra Bjelica.