Stigla ponuda iz Italije, Olmo uz Ibrahimovića u Milanu?

Sjajni Dinamov veznjak Dani Olmo karijeru bi po svemu sudeći mogao nastaviti u talijanskom velikanu Milanu.

Sportske novosti pišu kako je na Maksimir stigla Milanova ponuda za mladog Španjolca, a navodi se kako je riječ o 30 milijuna eura.

Olmo: Drago mi je što me Barcelona želi vratiti doma

O odlasku Olma iz hrvatskog prvaka nagađa se već neko vrijeme, a najviše je u priču oko transfera bila spominjana Barcelona. Olmo je u Dinamo stigao upravo iz Barcelonine akademije (La Masia) u dobi od 16 godina, a krajem prošle godine vijest o ponudi katalonskog velikana Dinamu potvrdio je Olmov menadžer Andy Bara. Ipak, nikakve potvrde nije bilo ni iz Barcelone, niti iz hrvatskog prvaka.

Olmo je krajem prošle godine u razgovoru za jednu španjolsku televiziju najavio kako vjeruje da je njegov ciklus u Hrvatskoj završio nakon što je Dinamo ostao bez europskog proljeća, a sada se čini kako je njegova sljedeća destinacija Serie A.

Ibrahimović u Milanu nakon sedam godina


Talijanski gigant Milan predvođen bivšim reprezentativcima Hrvatske i Italije, Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem u ulogama čelnika talijanskog velikana, želi klubu vratiti staru slavu. Tako je redove Milana već pojačala švedska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović.

Nogometaši Dinama nalaze se u Rovinju na pripremama za proljetni dio sezone.