Olmo se u petak priključuje momčadi, Bjelica računa na njega

Nogometaši Dinama počeli su s pripremama za proljetni dio sezone.  

Strateg Modrih Nenad Bjelica okupio je momčad na Maksimiru, a nakon tjedan dana treniranja u Zagrebu, igrači hrvatskog prvaka sele u Rovinj gdje će nastaviti s pripremama.  

- Dinamove ambicije su uvijek maksimalne, to znači dvostruka kruna. U prvenstvu smo na dobrom putu da obranimo titulu, u Kupu smo u četvrtfinalu gdje imamo teškog protivnika, ali vjerujem da smo sposobni da ga prođemo, rekao je Bjelica uoči početka priprema. 

O mogućem transferu Danija Olma rekao je: - Dani ima ugovor s Dinamom još godinu i pol, a zasad još nema ponuda koje bi zadovoljile klub, ali i njega. U petak će se priključiti momčadi i normalno računamo na njega za proljetni dio sezone.


Postoje i medijska nagađanja o odlasku Mislava Oršića.

– Puno je priča oko brojnih igrača. Još sam na kraju polusezone rekao da sam siguran da klub neće napustiti više od jednog ili dvojice stožernih igrača. Pod stožernima mislim na one koji su iznijeli teret jeseni, dakle Oršić, Petković, Olmo, Gojak, Ademi... Vidjet ćemo što će biti, ali imamo unutarnjih rezervi tako da i bez pojačanja možemo zamijeniti svakoga tko bi nas mogao napustiti.