Olmo: Drago mi je što me Barcelona želi vratiti doma

Dan prije Nove godine u GNK Dinamo stigla je ponuda Barcelone za Danija Olma, koji je priznao kako mu godi interes bivšeg kluba.

Barcelona želi Olma, na Maksimir stigla ponuda


Iako je vijest o Barceloninoj ponudi za Hinu potvrdio Olmov menadžer Andy Bara, zasad još nema nikakvih informacija o transferu ni iz tabora hrvatskog prvaka niti iz katalonskog kluba. Mladi španjolski veznjak priznao je kako je sretan što ga povezuju s povratkom u bivši klub. Olmo je u Dinamo stigao iz Barcelonine akademije (La Masia) u dobi od 16 godina.

- Sretan sam što Barcelona razmatra mogućnost da me vrati doma. Proveo sam u La Masiji šest godina i tamo sam naučio neke životne lekcije, rekao je u razgovoru za L'Esportiu Dani Olmo, koji je lani predvodio mladu španjolsku reprezentaciju do naslova europskih prvaka za igrače do 21 godine.- Moj cilj je otići na Euro, a to će biti teško ostvariti ako sljedećih šest mjeseci igram u HNL-u koji je slabija liga. Želim napredovati, nije da mi Zagreb to ne pruža, no mislim da je vrijeme za novi korak u mojoj karijeri, izjavio je Dani Olmo.