Klopp potpisao novi ugovor s Liverpoolom

Trener Liverpoola Jürgen Klopp produljio je ugovor s engleskim prvoligašem do 2024. godine, objavio je klub na svojim službenim stranicama.

Bivši trener Borussia Dortmunda preuzeo je vođenje Liverpoola u listopadu 2015. i s njim je stigao do finala Lige prvaka 2018. i 2019. a prošle je godine i osvojio to elitno europsko natjecanje.

- Osobno za mene ovo je izjava namjere utemeljena na mojim saznanjima o onome što smo kao partneri postigli do sada i što još imamo za postići, kazao je Klopp.


- Kada sam dobio poziv da vodim Liverpool na jesen 2015. osjećao sam da smo savršeni jedno za drugo. Sada osjećam da sam to podcijenio. I samo sam zbog potpunog uvjerenja da suradnja ostaje komplementarna s obje strane odlučio se na ovu obvezu da ostanem do 2024, dodao je. Klopp je 2015. kada je preuzeo klub potpisao ugovor do 2022.

Nijemac je s Liverpoolom prošle sezone bio drugi sa svega bodom zaostatka iza Manchester Cityja. Ovu sezonu je klub započeo sjajno s pobjedama u prvih 16 utakmica i trenutačno ima osam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Leicester Cityja.