Jesus pronašao izgubljenu formu u najgorem trenutku za Dinamo

Nakon što je više od 700 minuta bio bez postignutog gola, napadač Manchester Cityja Gabriel Jesus (22) izgubljenu formu je pronašao u najgorem mogućem trenutku za zagrebački Dinamo.

Mladi brazilski napadač je s tri gola bio najbolji igrač "Građana" u pobjedi 4-1 protiv Dinama.

Jesus je tijekom listopada i studenog sakupio 10 nastupa u nizu bez postignutog gola, a post je trajao više od 700 minuta.

Crnu seriju je prekinuo postigavši dva gola u gostujućoj pobjedi protiv Burnleyja (4-1), a potom je na idućem gostovanju u Zagrebu postigao još tri pogotka.

- Želio sam se upucati od muke. Iskreno, posljednjih mjesec dana nisam bio dobar i nisam bio zadovoljan, kazao je Jesus za britanske medije.

- Igrao sam devet ili 10 utakmica, međutim nisam postigao gol, a propustio sam šanse, tako da nisam bio zadovoljan. Ne mogu razgovarati o drugim igračima, ali kad ja nisam zadovoljan sobom, želim se upucati u glavu jer mi je teško, kazao je.

Mladi Brazilac je ove sezone drugi napadač Cityja iza Sergia Aguera. Međutim, posljednjih tjedana igra redovito i sjajno je iskoristio izostanak Aguera.

- Između mene i Aguera vlada prijateljsko nadmetanje. Moram učiti od njega jer je tijekom karijere postigao puno za klub, dodao je Jesus koji je stigao do brojke od 101 pogotka u karijeri.