Joshua najavio okršaj s Ruizom: Ovo neće biti naša posljednja borba

Meksikanac Andy Ruiz Jr. prije šest mjeseci šokirao je boksački svijet svladavši u New Yorku Britanca Anthonyja Joshuu i uzevši mu naslove po WBA, IBF i WBO verziji. Joshua je dočekao uzvrat koji će se održati u Saudijskoj Arabiji u subotu.  

Ruiz je ispunio životni san postavši boksački prvak.

- Boksam od šeste godine i napokon se isplatio, rekao je Ruiz u najavi uzvrata. - Nema šanse da dopustim Joshui da mi oduzme pojaseve. Spreman sam umrijeti da ih obranim, dodao je. Ruiz je svjestan da je Joshua nešto lakši u odnosu na njihovu prvu borbu, no spreman je na sve.

- Neću ga podcijeniti, znam da će me pokušati nadboksati, moj je posao da ga u tome spriječim, kaže Ruiz Jr.


Joshua, s druge strane, kaže da udara snažno te da je naučio slatku znanost sporta. - Prije sam u benču pokušao dizati kuću, a sada udaram kao konj stražnjim nogama, slikovit je u opisu bio Joshua.

- Ovo neće biti naša posljednja borba, vjeruje Joshua. - Predviđam da će biti i treće ako će on htjeti. A u ovoj će sigurno biti nokauta, to ljudi žele vidjeti, zaključio je britanski boksač.

Joshua u profesionalnoj karijeri ima 22 pobjede i jedan poraz, a Ruiz je 33 puta ring napustio s podignutim rukama te je jednom izgubio.