Andrijašević: Bitno je da se na Poljudu pokažemo u najboljem izdanju

Nogometaši Rijeke prekinuli su niz od tri uzastopna prvenstvena poraza uvjerljivim slavljem sinoć u Zaprešiću. Bijeli su u prvih pola sata zabili četiri gola i upisali najuvjerljiviju pobjedu protiv Intera na njihovu terenu.

Iako je cijela momčad odigrala sjajnu utakmicu, učinkom u prvom dijelu posebno su se istaknuli Andrijašević i Murić koji su izluđivali lijevu stranu domaće obrane.

U jutarnjoj emisiji Pod stijenama Kantride telefonom se javio Franko Andrijašević koji je dao svoje viđenje jučerašnje pobjede, ali i najavio Jadranski derbi koji se igra u nedjelju u Splitu.

- U meni i u svim igračima je gorjelo nakon poraza protiv Gorice, mojeg prvog na Rujevici, a pogotovo nakon blamaže protiv Dinama. Htjeli smo svima pokazati da to nije naše pravo lice, da možemo puno bolje bez obzira na to što je s druge strane bio Inter, ističe Andrijašević.

Veseli se punom Poljudu i doboj atmosferi u jadranskom derbiju: - Bitno je da se pokažemo u najboljem izdanju i da svaku utakmicu tako i tu pokušamo dobiti.

Cijeli razgovor s Andrijaševićem poslušajte ovdje.