Rožman najavio promjene, Bjelica: Vratili smo se kako to dolikuje

Nogometaši Rijeke doživjeli su na Rujevici jedan od najtežih domaćih poraza u svojoj povijesti. Izgubili su s 0:5 od Dinama koji je već nakon dvadeset minuta s četiri gola riješio sve dvojbe oko konačnog pobjednika.

Rijeka je doživjela treći uzastopni prvenstveni poraz, a trener Bijelih Simon Rožman bio je jako nezadovoljan svojim igračima, no nije ponudio odlazak s riječke klupe.

- Nema se puno toga reći nakon ovakvog poraza, sve je bilo gotovo nakon 20 minuta. Sad sam rekao igračima u svlačionici kako će ići dalje, sve ćete saznati u idućim danima, ali ovako više neće moći. Nedopustivo je ponašanje nekih igrača na terenu. Ako analiziramo sve golove vidimo ogromnu nedisciplinu u našim redovima, i to će se promijeniti. Moramo izgurati ovu sezonu do kraja, biti bolji pred svojim navijačima, rekao je Rožman koji je najavio kako će biti promjena među igračima.

Trener Dinama Nenad Bjelica pohvalio je svoje igrače nakon dominantne predstave na Rujevici.

 - Očekivao sam da moja momčad bude na razini nakon susreta u srijedu protiv Šahtara. Vratili smo se kako to dolikuje, dečki su pokazali da su pravi šampioni. Nismo dali Rijeci da bude previše dobra, jako sam zadovoljan, pohvale svim dečkima, rekao je Bjelica.

Iako nije htio nikoga posebno istaknuti imao je poruku za one koji će sljedeći tjedan biti dio hrvatske reprezentacije pred kojom je važan dvoboj protiv Slovačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020.

-  Svi su bili sjajni, posebno Petković, Livaković i Perić koji bi trebali pomoći reprezentaciji baš tu na Rujevici protiv Slovačke u utakmici za Euro.