Burić čestitao momcima na srčanoj i hajdučkoj utakmici

Hajduk je nastavio pobjednički niz na Poljudu - u derbiju 15. kola svladao je Osijek 3:2. Poveli su Splićani 2:0, no borbeni Osječani uspjeli su izjednačiti na 2:2, da bi Hajduku trijumf donio Jairo u 72. minuti.

- Čestitke prije svega momcima na srčanoj i hajdučkoj utakmici, punoj tempa, šansi i intenziteta. Prognozirao sam i prije da će biti dobra utakmica jer znam kvalitetu momčadi Osijeka i našu, rekao je trener Hajduka Damir Burić.

Pobjeda je došla nakon dvaju poraza od Gorice i velikih potresa u vodstvu splitskog kluba.

- U početku smo bili sputani i kad smo se oslobodili tog tereta, skinuli taj ruksak, onda smo krenuli po mom guštu s puno tempa, brzo i okomito. Nismo dali dovoljno golova u prvom poluvremenu kako bi u miru priveli utakmicu. Prvi dio je mogao otići na 3:0, ali mi primimo gol koji je navodno ofsajd i taj gol nas je poremetio i onda smo se opet u drugom poluvremenu malo pogubili. Ali pokazali smo pravi karakter, hajdučki moral i odigrali utakmicu u kojoj smo zasluženo pobijedili, pogotovo kad vidite gol za 3:2, ono je izvanredno, peta s malog baluna. Momci su pokazali da su dobri i pravi, dodao je strateg Hajduka.