Livaković: Ne znam kako ću noćas zaspati

Dinamo je na stadionu Maksimir odigrao 3:3 protiv Šahtara primivši dva gola u sudačkoj nadoknadi.

-
Možemo biti ponosni, ali svi smo utučeni, rekao je Luka Ivanušec dodavši: - Drago mi je zbog pogodtka, ali nažalost nije uspio donijeti ta tri boda. Ponosan sam, ali najbitnije je momčadski da dobijemo utakmicu, a to nismo uspjeli, rekao je, te zahvalio navijačima. 

Uz njihovu pomoć možemo izboriti plasman dalje.

Bili smo dominantniji, imali smo puno više prilika, kreirali puno toga, zaslužili smo puno više, ali rezultat je mjerilo svega i zadovoljit ćemo se bodom. Navijači su bili fenomenalni i zbog njih mi je žao što nismo okrunili ovu utakmicu pobjedom. Okrećemo se novim izazovima, rekao je Bruno Petković.

Marko Đira je debitirao u Ligi prvaka.

- Ne znam što bi rekao. Imali smo 3:1, a onda su nam se dogodile dvije gluposti i još jedanaesterac u 95 minuti. Međutim još ništa nije izgubljeno. Ispred nas su još dvije utakmice. Bacit ćemo se na glavu i idemo po prolazak, kazao je Đira.

Ne znam što reći nakon ove utakmice, kazao je vratar Dinama Dominik Livaković.

- Imali smo 3:1, ne znam što reći. U svlačionici sam supustio glavu, ne znam što nam je rekao trener, kazao je Livaković dodavši: - Ne znam kako ću noćas zaspati.

Dino Perić je bio utučen.

- Ovo mi je najteži trenutak u životu. Utučen sam, nevjerojatno je što nam se dogodilo. Međutim, moramo ići dalje, kazao je stoper Modrih.