Poziv navijačima Dinama: Izbjegnite gužve na ulazima

Vrata maksimirskog stadiona bit će otvorena za gledatelje od 19 sati, odnosno dva sata prije početka utakmice između Dinama i Šahtara.

Za navijače je organizirana fan zona Svetice koja će biti smještena na potezu od kipa bacača diska do Ticket pointa. Predviđeno radno vrijeme je od 16 do 23.30.

Navijači Šahtara bit će iznimno na ovoj utakmici smješteni na tribinu zapad gore. Za dolazak koristit će se toranj B, odnosno južno stepenište tribine zapad gore te nitko osim njih neće moći koristiti to stepenište.

Svi navijači Dinama koji posjeduju ulaznice za tribinu zapad gore koristit će toranj A sjeverno stepenište tribine zapad gore za dolazak do svojih mjesta. Stoga im iz Dinama  predlažu da dođu što prije kako bi se izbjegle gužve i nepotrebna čekanje.

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom, stoga iz kluba preporučuju nošenje kabanice.