LP: Podravka Vegeta protiv Ferencvarosa

Pred rukometašicama Podravke Vegete novi je okršaj u Ligi prvakinja.

U četvrtom kolu skupine A u Koprivnicu stiže mađarski Ferencvaros. Utakmica je na rasporedu u 18.15, a prijenos možete pratiti na Drugom programu HTV-a.

Važan je to ogled u kojemu ove dvije ekipe odlučuju o trećem mjestu u skupini, posljednjem koje osigurava prolazak u daljnju fazu natjecanja u Ligi prvakinja. Prije dva tjedna u Mađarskoj Mađarice su slavile 37:31.

- Ovo će biti odlučujuća utakmica. S pozitivnim rezultatom mi smo oni koji odlučuju o daljnjem plasmanu, a u slučaju poraza ovisimo o drugima. Stanje u ekipi nije najbolje. Uz Zadravec i Ianasi koje su ozlijeđene, ovaj tjedan ne mogu računati niti na Franušić i Jandrašić. Treniraju po posebnom programu te su upitne za utakmicu. Moramo raditi na tome da smanjimo oscilacije koje nam se pojavljuju od utakmice do utakmice, ali i u samim utakmicama, rekao je trener Podravke Zlatko Saračević.

Ljestvicu skupine A predvodi francuski Metz Handball s pet bodova, drugi je norveški Vipers Kristiansand s tri boda, a po dva imaju Ferencvaros i Podravka Vegeta.