Burić: Vodi me nevjerojatno velika ljubav i strast prema klubu

Nogometaši Hajduka sutra od 15 sati igraju utakmicu 13. kola Prve HNL protiv Slaven Belupa. Susret je najavio trener domaćina Damir Burić.

- Subota je, imat ćemo nadam se lijepu utakmicu. Mislim da je ova akcija "I pape i dida" koju smo proveli dobro odjeknula, nadam se dobroj posjeti. Ovaj tjedan smo odradili jako dobro, atmosfera je dobra. Želimo darovati poklon slavljeniku. Torcida slavi rođendan, želimo tri boda. Idemo dati sve od sebe i svladati Belupo, rekao je u najavi Burić.

Komentirao je i povike s posljednje utakmice protiv Lokomotive "Buriću, odlazi".

- Ništa se nije promijenilo u zadnjih 100 godina. Ako ste gledali Velo misto, sve je isto kao i tada. Ja sam koncentriran na rad, dajem sve od sebe za momčad i to ću uvijek pokušavati. Sve ostalo nije u mojoj domeni. Mogu djelovati na momčad, na ljude oko mene, profesionalac sam, vodi me nevjerojatno velika ljubav i strast prema klubu, i tu se ništa neće promijeniti, objasnio je Burić.

Naglasio je strateg "Bilih" kako je važno zajedništvo u svim segmentima kluba.

- Mi ga imamo u svlačionici i u klubu i moramo to širiti prema vani. Ako to uspijemo bilo bi nam puno lakše stvoriti nešto veliko, zaključio je Burić.