Navijači Liverpoola umjesto u Genku završili u Gentu

Dva navijača Liverpoola propustili su utakmicu Lige prvaka između Genka i "Redsa" jer su zamijenili gradove, pa su tako umjesto u Genku završili u 150 kilometara udaljenom Gentu.

Na njihovu žalost to su shvatili tek sat vremena prije početka utakmice kada je već bilo kasno.

- Utakmicu smo na koncu gledali u jednom pubu i atmosfera je bila odlična, kazao je Rob iz Londona dodavši: - U hotelu su nas čudno gledali kada smo im rekli kako smo došli na utakmicu, ali tek kada smo izašli u restoran, konobar je bio navijač Genta i rekao nam je za našu pogrešku. Bili smo slomljeni.

Njegov prijatelj, Lee iz Leicestera nadao se kako cijela priča neće postati viralna.

- Stvarno nam je neugodno. Nadali smo se da će naša pogreška proći neopaženo, ali naši su prijatelji zaslužni za našu 'slavu', dodao je.

Rob i Lee mogu žaliti što su propustili utakmicu jer je dvoboj na Luminus Areni bio sjajan, a europski prvak je pobijedio sa 4:1.

Za njihovu utjehu, čelnici Genta ponudili su im besplatne ulaznice za njihov susret Europske lige sa Wolfsburgom koji je na rasporedu u četvrtak.

Prije nekoliko mjeseci navijači Benfice su otputovali u krivi Frankfurt na utakmicu protiv Eintrachta. Umjesto u Frankfurtu na Majni završili su u 650 kilometara udaljenom Frankfurt an der Oderu.

Sličnu pogrešku napravili su španjolski i švicarski navijači za vrijeme svjetskog prvenstva u Rusiji prošle godine.

Španjolci i Švicarci koji su Rostovom na Donu zamijenili sa 1300 kilometara udaljenim Rostovom Velikim.