Iz HNS-a tvrde da to nisu nove garniture dresa

Iz Hrvatskog nogometnog saveza tvrde da su netočne ilustracije nove garniture dresa Vatrenih koje su se pojavile na društvenim mrežama i internetskim stranicama.

- Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres koji će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini, objavili su iz HNS-a te dodali kako će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s Europskim prvenstvom predstaviti na proljeće sljedeće godine.

- Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, dodaje se u priopćenju.


Prije četiri dana na stranici Footy Headlines izašao je novi dizajn trenirke Vatrenih prema kojem se dalo zaključiti kako bi garnitura domaćih dresova mogla imati niz manjih popularnih crveno-bijelih kvadratića.