Nenad Bjelica: Dobar je rezultat, iako je mogao biti i bolji

- Dobar je rezultat, iako je mogao biti i bolji. Mogao je biti i gori, naravno. Ponosan sam na dečke za sve ono što su pružili na terenu, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon 2:2 protiv Šahtara u Harkivu u susretu trećega kola skupine C Lige prvaka.

- Igrali smo protiv jako dobrog i neugodnog protivnika. Imaju puno brzih i nezgodnih igrača, neugodnih jedan na jedan i perfektnih... međutim dobro smo se suprotstavili, dobro smo se vratili u utakmicu nakon primljenog gola. Vodili smo 2:1, imali još nekih šansi u utakmici koje smo mogli iskoristiti. Na kraju moramo biti zadovoljni, istaknuo je Bjelica.

Trener Dinama, kao i njegovi igrači, žali za propuštenom pobjedom.

- Bio bi žal da nam je ova utakmica bila zadnja i da nam je trebala omogućiti plasman dalje. Ostajemo drugi u grupi, čeka nas utakmica u Zagrebu pred našom publikom, a jednom pobjedom možemo napraviti veliki korak prema našem cilju.

Bjelica je, kao i protiv Manchester Cityja, krenuo s pet igrača u zadnjem redu.

- Igrali smo danas na jedan način u fazi obrane, na drugi način u napadu. Tako smo htjeli iznenaditi protivnika. Mislim da smo kroz tu igru došli u dosta dobrih situacija u ofenzivi, a u defenzivi smo bili dosta stabilni. Mislim da protivnik nije imao velikih izglednih šansi osim ova dva gola koje je zabio, zaključio je Bjelica.