Modri odradili trening: Posebna utakmica i vrijedi se žrtvovati

Nogometaši Dinama odradili su posljednji trening na stadionu Metalist u Harkivu gdje ih u utorak od 18:55 sati očekuje susret trećeg kola Lige prvaka protiv ukrajinskog Šahtara.

Trener Dinama Nenad Bjelica za HRT je komentirao momčad Šahtara i stanje svoje momčadi.

- Oni i dalje napreduju i osvajaju titule u Ukrajini te kupuju igrače za 10-15 milijuna eura što je za nas utopija i nemoguće. To im omogućava da igraju iz godine u godinu značajnu ulogu u Ligi prvaka. Imaju pregršt dobrih Brazilaca i dobrih ukrajinskih reprezentativaca, to pokazuje koliko su jaki. U napadu prijeti najveća opasnost, rekao je Bjelica za HRT.
 
- Gledat ćemo da na terenu budu najspremniji igrači, da budemo defenzivno stabilni i prema naprijed opasni. I protiv Manchestera smo pokušali biti opasni prema naprijed, no bili smo impresionirani i nismo bili konkretni. Sutra se nadam da ćemo biti puno bolji, dodao je strateg Modrih.

I dalje su upitni nastupi Brune Petkovića i Arijana Ademija koji imaju probleme s ozljedama.

- Vidjet ćemo kako će biti na treningu. Igrat će pod tabletama, no to je tako, sutra je posebna utakmica i vrijedi se žrtvovati. Još ćemo vidjeti hoće li jedan, dvojica ili nijedan nastupiti protiv Šahtara, zaključio je Bjelica.