Bjelica: Imamo prepoznatljiv stil, no možemo mijenjati sistem igre

Trener Dinama Nenad Bjelica i stoper Emir Dilaver održali su konferenciju za novinare uoči dvoboja 3. kola Lige prvaka kojeg sutra Modri igraju protiv Šahtara u Harkivu.  

Nogometaši Dinama imaju poražavajući učinak protiv ukrajinskih klubova. U dosadašnjih deset susreta Modri nisu upisali niti jednu pobjedu.

- Želimo srušiti lošu statistiku protiv ukrajinskih klubova. Igramo protiv kvalitetne i talentirane momčadi, no vjerujemo u sebe i da ćemo sutra biti bolji, rekao je Bjelica.

- Svjesni smo Šahtarove kvalitete. Sudjelovanje u Ligi prvaka govori koliko je jak. Igrači su kvalitetni i talentirani, nositelji u reprezentaciji. Ovi koji nisu Ukrajinci su Brazilci, a svi znamo kakvi su oni nogometaši. Vjerujemo u dobru utakmicu, dobro se prezentiramo u Europi i vjerujemo da će tako biti i sutra, dodao je trener Modrih.

- Ne sumnjamo u to da su nas analizirali. Imaju puno ljudi u klubu koji znaju Dinamo. Imamo prepoznatljiv stil, no mi možemo mijenjati svoj način igre i prije i tijekom utakmice. Ne možemo igrati samo u jednom sistemu već više njih, vidjet ćemo postoji li još neki sistem na svijetu s kojim ih možemo iznenaditi sutra.

Emir Dilaver svjestan je kvalitete protivnika.

- Imat ćemo dosta posla, znamo da su kvalitetni, no spremni smo na to. Gledali smo kako su igrali, ali najvažnije da smo spremni, kazao je Dilaver.