Bjelica o Šahtaru: Teško je toj momčadi naći previše nedostatka

Nogometaši Dinama otputovali su Ukrajinu gdje će sutra u 19 sati igrati utakmicu 3. kola Lige prvaka protiv ukrajinskog Šahtara.
- Svi idu na put. Imamo još danas trening i sutra ćemo procijeniti u kakvom su stanju Petković i Ademi. Ako ne budu sposobni, igrat će drugi, rekao je trener Modrih Nenad Bjelica, te nastavio o Šahtaru.

- Osjećaj je pozitivan. Imaju veliku kvalitetu u ofenzivi gdje imaju nekolicinu Brazilaca, a znamo da su to vrlo nepredvidivi, talentirani igrači. Teško je toj momčadi naći previše nedostatka, ali pokušat ćemo biti na boljem nivou nego što smo bili protiv Cityja. Probat ćemo u defenzivi biti stabilni, a u ofenzivi pokušati bolje odigrati i onda se možemo nečemu nadati, rekao je trener Modrih.

- Gležanj je dobro. Nema nikakvih problema, na raspolaganju sam, rekao je Bruno Petković. Šahtar je odlična ekipa ofenzivno, ozbiljan protivnik i sigurno da su bar na papiru favoriti protiv nas, ali idemo se potući.

- Želimo pobjedu, ali znamo da nas očekuje težak posao. Ozbiljna su ekipa, imaju dobre igrače i bit će teško, ali dat ćemo sve od sebe, rekao je Petar Stojanović.