Saračević: Pogreške i 'crne rupe' se kažnjavaju

Rukometašice Podravke Vegete upisale su poraz u trećem kolu DELO EHF Lige prvakinja u gostima kod mađarske ekipe FTC-Rail Cargo Hungaria (31:37). Trener Koprivničanki Zlatko Saračević izjavio je kako je razlog poraza 'crna rupa' u drugom poluvremenu.

Podravka izgubila u Mađarskoj


Iako su Podravkašice dobro otvorile susret, imale tri gola prednosti u prvom poluvremenu i na odmor otišle s rezultatom 17:17, u drugom dijelu Mađarice su uspjele stići do velike prednosti koju su čuvale do kraja dvoboja.

- Prvo poluvrijeme odigrali smo točno kako je trebalo, no nažalost, bilo je previše isključenja. Da nije bilo tih isključenja imali bi rezultatsku prednost s kojom bi otišli na odmor. Nažalost, u drugom poluvremenu dogodila nam se 'crna rupa' od 10 minuta kada izgubimo energiju te protivnice rade prednost. Pokušao sam minutama odmora i rotacijama dobiti reakciju ekipe, no to se nije dogodilo. Primili smo previše golova u gostima. Nemam prigovora ni na jednu igračicu, no pogreške i 'crne rupe' kažnjavaju se u Ligi prvakinja. Moramo dalje igrati sve bolje, ne ponavljati pogreške i to je jedni način da napredujemo, izjavio je trener Saračević nakon utakmice.