Bjelica: Perić bi bio dobar izbor za Slovačku, ali izbornik odlučuje

Nakon stanke zbog nastupa reprezentacije, vraća se domaće nogometno prvenstvo. Gorica i Dinamo sutra u 18 sati otvaraju 12. kolo, a uoči tog ogleda razgovarali smo s Nenadom Bjelicom. Osvrnuo se na protivnika, nastupe svojih igrača u reprezentacijama, ali i onome što slijedi.

Razmišljanje o Šahtaru slijedi tek nakon Gorice, jasan je Bjelica koji je vrlo zadovoljan igrama svojih igrača u dresovima hrvatske i drugih reprezentacija tijekom proteklog tjedna.

Vatreni će o plasmanu na EURO odlučivati protiv Slovačke u Rijeci 16. studenog, a u tom susretu izbornik Zlatko Dalić na raspolaganju nema Domagoja Vidu i Dejana Lovrena. Bi li stoper Dinama Dino Perić bio pravi izbor za početnu postavu, pitali smo Nenada Bjelicu.

- Ja vjerujem da bi, nije on slučajno u reprezentaciji, ne igra slučajno u Dinamu. Sve je ostvario sa svojim igrama, sve je ostvario na terenu. Već 16, 17 mjeseci on igra na jako dobrom nivou, u prošloj sezoni je više dobivao šanse u HNL-u, ove igra i u HNL-u i u europskim utakmicama gdje pokazuje zavidan nivo. Vjerujem da Perić može pomoći reprezentaciji, ali izbornik sigurno zna koje će biti najbolje rješenje za reprezentaciju. U izostanku ova dva važna igrača, on ima četiri, pet stopera na koja može računati, vjerujem da će odabrati dva najbolja, rekao je Bjelica.

Pogledajte cijeli razgovor s trenerom Dinama.