Lovren: Žao mi je što sam dobio žuti karton zbog glupog prigovora

Hrvatska će odlučujući susret u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. igrati 16. listopada protiv Slovačke na Rujevici.  U tom dvoboju Zlatko Dalić neće moći računati na dva ključna obrambena igrača Dejana Lovrena i Domagoja Vidu koji su sinoć u dvoboju protiv Walesa dobili žute kartone.

-    Najviše mi je žao nepotrebnog žutog kartona, nisam vidio igrača koji mi je dolazio. Doduše, moglo je biti i gore, da sam ga slučajno udario u glavu bio bi i crveni karton. Izbornik će naći najbolje rješenje, dostojno će nas zamijeniti. Ne treba brinuti. Nećemo gledati bod u Rijeci, idemo na pobjedu i dat ćemo svoj maksimum. Nas dvojica ćemo biti najglasniji navijači, rekao je Vida.

-    Nažalost, nismo sinoć osigurali prolazak, ali i dalje je sve na nama. Žao mi je što sam dobio treći žuti karton zbog glupog prigovora, ali jednostavno neke odluke mi nisu jasne. Trebamo vašu podršku u zadnjoj utakmici, poručio je Lovren putem Instagram profila.


-    Bez dva stopera smo za iduću utakmicu, previše je kartona za prigovor i priču, ljutio se Dalić nakon sinoćnje utakmice u Cardiffu.