Vratio se Srbić: Drago mi je da vidim ljude koji su uvijek uz mene

Najbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić vratio se u Zagreb nakon što je u njemačkom Stuttgartu na Svjetskom prvenstvu osvojio na preči srebrnu medalju, iako je u finalu nastupio s ozlijeđenim zglobom zapešća.

- Preumoran sam da bih rekao nešto suvislo. Ali sad mi je palo na pamet, svaki put kad napravim neki veliki rezultat vidim neke ljude koje vidim samo tad, tako da mi je drago da ih sad nema. Sad vidim ljude koji su mi dragi, koji su sa mnom bili cijelo vrijeme, na svakom koraku, rekao je po povratku Srbić u klubu ZTD Hrvatski Sokol.

- Hvala puno mojoj obitelji, treneru i svim ljudima u Sokolu koji su radili za to da mi uspijemo u ovome što radimo. Sokol ove godine slavi 145 godina kluba i nadam se da će još toliko pomagati mladim gimnastičarima da rade ono što vole i ostvaruju najbolje rezultate, zahvalio se Srbić te još jednom istaknuo važnost i sreću zbog plasmana na Olimpijske igre u Tokiju koje će se održati sljedeće godine.

- Otkad sam došao u ovu dvoranu, sanjao sam da ću se jedan dan plasirati na Olimpijske igre. To se dogodilo prije tjedan dana u Stuttgartu i to je jedina stvar koja mi je trenutno važna. Prebrzo se ovo sve dogodilo da bih si posvijestio što se događa, ali sretan sam. Svjestan sam da je trenutno tako i da se još moram deset mjeseci pripremati za Olimpijske igre uz ljude koji su mi i dosad pomagali. Nadam se da ću napraviti najbolji mogući rezultat u Tokiju i dati sve od sebe, a vama hvala što ste došli, zaključio je Srbić.