Poljud na dan utakmice otvoren za navijače od 18.45

Hrvatska i Mađarska u četvrtak s početkom u 20.45 u Splitu igraju kvalifikacijski dvoboj za Europsko prvenstvo 2020. Stadion Poljud na dan utakmice bit će otvoren za navijače od 18.45 sati.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza napominju kako će uoči i za vrijeme utakmice na snazi biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu.

- Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što prije (preporuka je da to učine dva sata prije početka utakmice) te da zauzmu svoja mjesta na stadionu, objavio je HNS.

Mole sve navijače koji će na dan utakmice osobno preuzimati već kupljene ulaznice da na blagajne Spaladium Arene dolaze iz smjera stadiona odnosno Zrinsko Frankopanske ulice jer će u zoni Spaladium Arene biti ograničeno kretanje zbog okupljanja mađarskih navijača.

Sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

O informacijama o prometu na dan utakmice te o fer, korektnom i sportskom navijanju pročitajte ovdje.