Srbić i Seligman uoči kvalifikacija: Spremni smo

Sutra će na Svjetskom prvenstvu u gimnastici u Stuttgartu u kvalifikacijama na preči nastupiti Tin Srbić, a na konju s hvataljkama Robert Seligman i Mauro Nemčanin.

-
Cijelo ljeto smo se dobro pripremali, trenirali dva puta dnevno i jako puno vježbi odradili. Sve smo podredili ovome. Spremni smo. Ja osobno sam u jako dobroj formi. Znam da sam odradio sve maksimalno što sam mogao da ovo prođe kako treba i nadam se da ću sutra odraditi kako treba, rekao je Tin Srbić uoči sutrašnjeg nastupa.

- Finale donosi direktan plasman na Olimpijske igre i vjerujem da ću sutra navečer znati idem li na Olimpijske igre ili ne, ali najvažnije je da odvježbam bar približno kao na treningu, da dam sve od sebe i za sebe ću onda biti svjetski prvak, rekao je Robert Seligman.

- Meni je ovo najljepši izlazak iz juniorske karijere i ulazak u seniorsku. Pošto je ovo najveće i najsnažnije natjecanje u sve četiri godine i ciklusu za Olimpijske igre, ovo me jako impresioniralo i dalo mi veliki motiv za dalje, rekao je Mauro Nemčanin.