Bjelica: Dečki su se borili kao lavovi

Hrvatski prvak Dinamo poražen je u Manchesteru kod Cityja 2:0 u drugom kolu skupine C Lige prvaka. Trener Modrih Nenad Bjelica bio je zadovoljan igrom svoje momčadi koja je namučila engleskog prvaka.

Dinamo namučio City, Sterling 'režirao' pobjedu Engleza


- Vidjela se velika razlika u kvaliteti između dvije momčadi. Čini nas ponosnim to što smo držali otvorenu utakmicu do 95. minute. Možda smo malo u prvom poluvremenu bili impresionirani, napravili smo neke pogreške koje nismo trebali, dali im nepotrebno neke šanse. Drugo poluvrijeme smo bili stabilni, defanzivno smo primili taj gol. Na kraju smo probali iznenaditi izmjenama, ali Manchester City je prejak za nas u ovom trenutku, izjavio je strateg Dinama Nenad Bjelica nakon utakmice.

- Teško se nositi s ovom kvalitetom koju oni imaju, teško je napraviti bilo kakav pritisak na njihovu obranu i vezne igrače, a u trenutku kad smo najbolje stajali, primili smo gol. Možda smo u nekim trenucima mogli bolje odigrati, ali nemam što prigovoriti svojim dečkima, borili su se kao lavovi i jedan Manchester City smo držali do 95. minute u otvorenoj utakmici, rekao je Bjelica.