Modrima podršku uoči Manchester Cityja dao Dejan Lovren

Nogometaši Dinama danas u 21 sat u Manchesteru igraju 2. kolo grupne faze Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Bjelica: Šanse su nam male, ali dok postoje mi se želimo boriti
Bjelica: Pred nama je težak izazov, ali mi vjerujemo u sebe
Guardiola pozvao na oprez protiv hrvatskog prvaka

Strateg Modrih Nenad Bjelica na jučerašnjoj konferenciji za novinare rekao je da su svjesni da su im šanse protiv Manchester Cityja male, ali dok god one postoje oni će se boriti. 

- Mi želimo ostvariti maksimum, bez obzira tko je protivnik. Moja ekipa uvijek igra na pobjedu. Znamo da je teško, da je malo klubova koji su to ostvarili na stadionu Cityja, ali mi vjerujemo u sebe i da ćemo imati svoje šanse. Naravno da se mora puno toga poklopiti da bi došli do dobrog rezultata, ali mi vjerujemo da možemo, rekao je.

- Manchester City ima kvalitetne pojedince, ali oni kao ekipa igraju izuzetno kvalitetno. Ne može jedan pojedinac sam igrati na način kako igra njihova ekipa. To je skupina dobrih pojedinaca koji momčadski izgledaju više nego ozbiljno, kvalitetno i efikasno. Favoriti su za osvajanje Lige prvaka i time je sve rečeno, koliko je pred nama težak izazov i zadatak, ali mi kao uvijek, vjerujemo u sebe i da možemo doći do svojih šansi i ukoliko dođemo do njih, morat ćemo biti efikasniji nego što smo bili u zadnjim utakmicama, zaključio je Bjelica.

Modre je posjetio, te im iskazao podršku uoči ove važne utakmice bivši igrač Dinama i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.